Veelgestelde vragen

 

Heeft u een vraag over een Newly product? Hieronder vind u de meest gestelde vragen. Indien uw vraag er niet bij staat, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

 • Hoe hoog monteer ik de rail?

  De drie wandsystemen R10, R20 en R30 kunnen plafondaansluitend gemonteerd worden. Dit hoeft echter niet. Wij raden u zelfs aan dit niet te doen als u niet een strak plafond heeft. Wenst u wel tegen het plafond aan te monteren, gebruik dan de bijgesloten boormal waarmee u altijd de juiste maat heeft.

 • Hoe kan ik mijn Newly ophangsysteem demonteren en weer opnieuw gebruiken?

  De rail is in principe bedoeld voor eenmalig montage. Echter is het wel mogelijk om de rail te demonteren en opnieuw te gebruiken. Pak de rail vast met twee handen waarbij de duimen onder de rail zijn. De rail een paar millimeter omhoog richting plafond drukken. Kantel de rail met de bovenkant naar achteren zodat de onderkant naar voren komt. Voor het opnieuw gebruiken van de rail adviseren wij om een nieuw montage set te gebruiken.

 • Welke kleur heeft de rail en is deze ook in andere kleuren verkrijgbaar?

  De ophangrails van Newly zijn standaard in RAL9016 of zilver geanodiseerd verkrijgbaar. Wilt u een afwijkende kleur? Dat kan eenvoudig omdat de rail voorzien is van een speciale coating. U kunt zonder schuren een kleur naar keuze geven aan de rail.

 • In welke lengtes zijn de rail beschikbaar?

  Standaard hebben de Newly ophangrails in lengtes van 2 en 3 meter. Wilt u langer, dan kan dit door de rails te koppelen. Indien u de rails korter wenst, dan kunt u met een standaard ijzerzaag de rail inkorten.